top of page

Hairbooster - XL Hair 

Nieuw!

Schermafbeelding 2019-12-17 om 12.18.21.

Voor                    Na 2 maanden

Deze behandeling kan worden toegepast voor: 

Haaruitval, dunner wordend haar

Alopecia (androgenetica en areata)

Voor mannen en vrouwen

Hairbooster - XL Hair

XL Hair is een behandeling tegen haarverlies; het stopt haaruitval en stimuleert haargroei. Het activeert de haarfollikels om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. XL Hair biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval (alopecia) te behandelen. Alopecia Androgenetica en Alopecia Areata zijn indicaties waarbij XL Hair succesvol is gebleken. XL Hair kan een goede behandeloptie zijn wanneer er nog haarfollikels aanwezig zijn. Wanneer er sprake is van medische aandoeningen of medicijngebruik die een negatieve invloed hebben op de haargroei, zal een behandeling met XL Hair weinig tot geen resultaat bieden.

Tijdens de XL Hair behandeling wordt door middel van oppervlakkige injecties de XL Hair vloeistof in de hoofdhuid gebracht. Dit kan wat gevoelig zijn, maar wordt niet als pijnlijk ervaren. De injecties worden uitgevoerd met de Mesoinjector U225. De mesoinjector werkt op een veilige, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier. Injectiediepte, druppelgrote en snelheid worden ingesteld op de gewenste standen, waardoor de behandeling per persoon kan worden afgestemd.

xlhairschema.jpg

Na de behandeling:

 

Roodheid, zwelling, blauwe plekjes en napijn kunnen ontstaan in het behandelde gebied. Dit kan 12-48 uur aanhouden.

 

Tot tenminste 24 uur na de behandeling blootstelling aan de zon, hoge temperaturen (warme douche), sauna’s en zwembaden vermijden.

 

Tot tenminste 24 uur na de behandeling geen haarproducten gebruiken zoals shampoo, gel, wax, mousse of haarlak.

 

Het advies is om dagelijks de hoofdhuid in te masseren met AD Hair (Hair Energizer Spray) om de behandeling te ondersteunen. Optioneel kan worden gekozen voor de Scalpfit en Revitalix Shampoo van Skin Tech.

Mesogun.jpg

De mesoinjector

bottom of page