top of page

Zekveld Huidcentrum

Vanaf heden, twee nieuwe gezichten bij Zekveld Huidcentrum;

IMG-20231115-WA0002.jpg

Wij zijn Sylvia en Ingrid en vanaf november zult u ons tegenkomen bij Zekveld Huidcentrum in verband met het zwangerschapsverlof van Gerdien. 

 

Sylvia is ondertussen geen onbekend gezicht in de praktijk aangezien zij sinds augustus op de woensdagen bij Zekveld Huidcentrum werkzaam is. Na haar studie heeft Sylvia zowel op medisch als cosmetisch vlak veel kennis opgedaan en heeft zij zich de laatste jaren volledig gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Sylvia zal vanaf november naast de woensdagen, ook op maandagen aanwezig zijn.

Sylvia: "Ik ben gek op het uitvoeren van skinbooster behandelingen, deze geven de huid een directe oppepper en zorgen ook op langere termijn voor een gezonde en stralende huid." 

Ingrid heeft de afgelopen jaren, dankzij haar werkzaamheden als freelance huidtherapeut veel ervaring opgedaan in verschillende hoogwaardige klinieken door het hele land. Het combineren van verschillende huidtherapeutische behandeltechnieken laat haar hart sneller kloppen. Naast laser- en peelings, heeft zij een enorme passie voor cosmetische ingrediënten en met haar achtergrond als schoonheidsspecialiste en parfumeriemedewerker, geeft ze u graag een passend productadvies. Ingrid is vanaf half november elke maandag en vrijdag aanwezig. 

Ingrid: "De simpelheid van een specifiek ingrediënten in bijvoorbeeld een peeling, waarmee je bij verschillende huidproblemen enorme verbetering kan bewerkstelligen, daar word ik echt gelukkig van!"

228 - kopie.jpg
Over Gerdien

Ik ben Gerdien Zekveld. Met veel passie heb ik mij doorontwikkeld in de cosmetische huidtherapie....

252.jpg
De praktijk

Zekveld Huidcentrum staat voor persoonlijke aandacht, discreet en eerlijk advies. Hoge service... 

Huidanalyse
Huidanalyse

Ik kijk naar alle aspecten van de huid om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van uw huidconditie...

bottom of page