top of page

Microneedling

m.pen-pro-ultimate-microneedling-device.

Microneedling is een effectieve behandelmethode voor huidverbetering. Door middel van minuscule naaldjes, worden er zeer kleine, gecontroleerde gaatjes gemaakt in de huid. Deze kleine kanaaltjes komen tot de lederhuid (dermis) en zorgen dat de dieper gelegen cellen worden gestimuleerd. Een natuurlijk herstelproces wordt in gang gezet en er wordt nieuw collageen en elastine aangemaakt. Hierdoor wordt de huid sterker, steviger en ziet er gezonder uit. Littekens en rimpels verminderen en pigmentvorming vervaagt door huidvernieuwing. De bovenste huidlaag (epidermis) raakt hierbij niet beschadigd en dit maakt deze huidverbeterende behandeling erg vriendelijk voor de cliënt.

 

Tijdens de behandeling wordt er een huidverbeterend serum op de huid aangebracht. Dit serum wordt afgestemd op uw huid en uw wensen. Door de kleine naaldjes worden de werkstoffen van het serum de huid ingesluisd waardoor een extra huidverbeterend effect optreedt.

 

De diepte van de naaldjes in de huid wordt afgestemd op het huidtype en het te halen doel. De huid kan afhankelijk van de gekozen diepte wat rood zijn na de behandeling. Dit kan ongeveer 48 uur duren, maar mag gecamoufleerd worden met IMAGE I CONCEAL. Tot 2 weken na deze behandeling is het advies om de huid te beschermen met een zonfactor SPF 30 of hoger.

 

Voor het beste resultaat wordt deze behandeling geadviseerd in kuurverband (4-6 keer) met tussenpozen van 2-4 weken.

 

Toepasbaar voor:

Grove poriën

Algemene huidverbetering

Huidverjonging/verstrakking

Rimpels

Acne littekens

Littekens

bottom of page