top of page

TCA-Peeling

De TCA peeling is een behandeling met trichloorazijnzuur. Deze stof wordt bereid met een oplossing van vitaminen en antioxidanten en in verschillende lagen op de huid aangebracht. Het zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag opdroogt en wordt afgestoten. De TCA peeling is een veilige en effectieve peeling, geschikt voor alle huidtypes. 

 

In tegenstelling tot wat men zou verwachten is een peeling met TCA niet alleen geschikt voor de dikke huid met grove porien, maar ook bij uitstek geschikt voor de dunne en de gevoelige huid. Door de inwerkdiepte van de peeling zal celdeling in de lederhuid (de dermis) gestimuleerd worden. Hierdoor neemt productie van elastine en collageen toe; de huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid. Voor de dunne en gevoelige huid betekent dit dat de huid veel weerbaarder zal worden. 

 

De peeling stimuleert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, porien worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen. 

Afhankelijk van de doelstelling en conditie van de huid, worden behandelingen in kuurvorm geadviseerd. Vaak is na één behandeling al heel duidelijk verbetering van uw huid te zien. 

Deze behandeling is in te zetten voor: 

 

Pigmentvlekken 

Doffe huid 

Acne 

Acne littekens 

Huidveroudering 

Fijne lijntjes 

Grove poriën 

Gevoelige huid 

 

TCA peeling

Voor                                                                         Na

bottom of page