top of page

Laser ontharen of laserontharing Laren

LightSheer oksel 3.jpg

De lightsheer diodelaser is een laser gericht op het verwijderen van ongewenste haargroei. De behandelingen met de diodelaser bieden een maximaal behandelcomfort, korte behandeltijd en een optimaal resultaat.

 

De laser is geschikt voor ieder huidtype en alle vormen van overbeharing op het gezicht en lichaam (mits de haren gepigmenteerd zijn).

 

Hoe werkt de Lightsheer Diodelaser?

De Diodelaser geeft een zeer sterke en korte lichtpuls met een golflengte van 805 nm. Deze lichtpuls wordt door het pigment van de haren geabsorbeerd en omgezet in warmte. 

De warmte vernietigd de cellen van het haarzakje zodat er geen nieuwe haar terug kan groeien.

 

Wanneer zie ik resultaat?

Er zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen doordat de haren zich in verschillende groeifase bevinden. Alleen wanneer de haar zich in de actieve groeifase bevindt kan er permanente vermindering ontstaan. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig. 

 

Na de behandeling

De reactie van het gebied dat behandeld is per persoon verschillend. Wat u ongeveer kunt verwachten is dat er roodheid en/of zwelling aanwezig is, dit is een gewenste reactie. 2 tot 3 weken na de behandeling vallen de meeste haartjes geleidelijk uit. U mag de haren wel afscheren maar de haarwortel moet in de huid aanwezig blijven. Na de behandeling is het van belang dat u minimaal 4 weken uit de zon blijft en gedurende de behandelperiode uw huid goed beschermd met een SPF 30 of hoger.

bottom of page