top of page

Bindweefselmassage -  Gezicht en Hals

Vanaf ons 25e levensjaar neemt de collageenproductie af en kun je last krijgen van een verslapte en droge huid. Door bindweefselmassage ga je dit proces tegen en blijft de huid in veel betere conditie: strakker en gladder! 

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op het onderhuidse bindweefsel, dus diep in de huid. Door deze massage wordt de doorbloeding gestimuleerd, wat veel positieve effecten geeft voor de huid; de huidstofwisseling wordt bevorderd, voedingsstoffen komen eerder op hun plek en afvalstoffen worden sneller afgevoerd en het lichaam uitgewerkt. De huid krijgt meer zuurstof en er is sprake van cel vernieuwing, met name de aanmaak van collageen heeft een zeer positieve werking op de huid. Collageen is de bouwstof van de huid en zorgt voor de stevigheid van de huid. 

Bindweefselmassage van het gezicht/hals kan worden toegepast voor het verbeteren van de algehele conditie van de huid: de huid wordt sterker en weerbaarder, fijne lijntjes verminderen, de huidstructuur wordt voller, afwijkingen in talgafscheiding worden tegen gegaan, littekens vervagen, huidverslapping wordt aangepakt en het verminderd de doffe teint van de huid. Bindweefselmassage is dus de oplossing voor huidverbetering op de meest natuurlijke wijze. 

In kuurvorm heeft bindweefselmassage het meeste effect. Afhankelijk van de doelstelling en conditie van de huid beslist de huidtherapeut samen met u welke behandelfrequentie voor u het meest geschikt is. Na één behandeling is vaak al verbetering van uw huid te zien; uw huid krijgt een natuurlijk stralend uiterlijk. Gemiddeld wordt er na 6 behandelingen het gewenste resultaat bereikt. 

Behandeleffecten bindweefselmassage gezicht/hals: 

Verbetering huidconditie 

Verbetering huidstructuur 

Huidversteviging 

Fijne lijntjes, kraaienpootjes en littekentjes worden zichtbaar minder 

Gevoelige huid wordt weerbaarder 

Afwijkingen talgafscheiding wordt tegen gegaan 

Betere hydratatie van de huid   

Littekens worden minder zichtbaar 

Gezonde glans 

Bindweefselmassage

De behandeling wordt meestal ervaren als een stevige, maar zeer prettige en rustgevende massage. Wanneer er veel verklevingen in de huid zitten, kan het losmaken hiervan wat gevoelig zijn, maar echt pijn wordt niet ervaren. 

Klik voor: Bindweefselmassage - Lichaam

bottom of page