top of page

Hyaluron Pen – fillers zonder naald

HyaluronPen Lippen.png
Naald vs Pen.png

Eindelijk is het mogelijk om zónder inspuitingen de huid en de lippen meer volume te geven. De NAALDLOZE techniek van de hyaluronpen bestaat al jaren, maar wordt sinds kort ook ingezet in de cosmetische branche. Door middel van hoge druk (800 km/uur), wordt hyaluronzuur in de huid gesluisd. De pen wordt heel precies op de huid geplaatst en door een zogenaamd ‘silent shot’ wordt hyaluronzuur de huid in gedrukt. Hierdoor ontstaat een sproei effect in de huid en wordt het hyaluron mooi verdeeld wat een heel natuurlijk effect geeft.

 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en niet schadelijk in gebruik. Het is het vulmiddel tussen de cellen en kan 1000 maal zijn eigen gewicht aan water aan zich binden. Het werkt dus als een ruimte vullend middel, wat er voor zorgt dat de huidstructuur mooi vol blijft, goed gehydrateerd, zachter en gladder blijft. Fijne lijntjes en rimpels kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur, waardoor je een jeugdige uitstraling krijgt.

 

Het toegevoegde hyaluronzuur wordt door het lichaam ook weer afgebroken. De variant die Zekveld Huidcentrum gebruikt, blijft gemiddeld 3 tot 9 maanden aanwezig. Na de eerste behandeling zal het lichaam hyaluronzuur sneller afbreken (3mnd), na een vervolgbehandeling duurt dit proces langer (6-9mnd).

 

Toepasbaar voor:

Opvullen lippen

Lijnen rondom de mond

Neus-lippenplooi

Mondhoekplooi

Volume wangen

Rimpels in gelaat

bottom of page