top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGerdien Zekveld

Ooglidcorrectie?! Er bestaat een alternatief!

Sta jij ook weleens voor en spiegel naar jezelf te kijken? Je voelt je fit en energiek, maar je ziet misschien wel een vermoeide blik. En dan trek je met je vingers je wenkbrauwen en oogleden iets omhoog: Zo zie ik er toch veel frisser uit?! Wanneer je de huid weer loslaat, zie je je oogleden meteen weer hangen… Hmmm, is hier iets aan te doen?


Het kan zijn dat je oogleden minder elastisch zijn geworden in de afgelopen jaren. De kleine spiertjes van de oogleden verslappen en de elasticiteit neemt af. Hierdoor komt er een overschot aan huid, het zogenaamde ‘hangende ooglid’. Dit komt door het natuurlijke huidverouderingsproces. Sommigen van ons merken het al vanaf hun 25elevensjaar en anderen zullen het nooit opmerken dat hun huid slapper wordt. Dit is genetisch bepaald en wordt verder o.a. beïnvloed door zonblootstelling, roken en voeding.


Vaak denken we dat (naast voldoende slaap en water drinken) een ooglidcorrectie de enige oplossing is om onze vermoeide blik tegen te gaan. Best eng, een verdovingsprik, laten snijden in de huid rond je ogen en hopen op een goed herstel. Gelukkig is er nu een alternatief voor de ooglidcorrectie: Demo Ablation Surgery (D.A.S.). Dit is een plasmabehandeling die door middel van geladen gasdeeltjes de overtollige huid verdampt en aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Deze methode is zeer veilig, heeft minimale minimale risico’s en een snel herstelproces. Je hoeft dus niet meer bang te zijn voor littekens, een lang herstel of een onnatuurlijk effect.


De D.A.S.-behandeling is al toepasbaar bij een lichte verslapping van de huid. Bij ernstigere huidverslapping kun je de behandeling herhalen voor een optimaal resultaat.


Wil je meer informatie over deze behandeling? Kijk op www.zekveldhuidcentrum.nl


846 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page